Sperus-logga.jpg

Stresshantering

Psykoterapi & Coaching - KBT, Schematerapi, ACT

Viary app

Motiverande samtal där du tar reda på hur du vill leva ditt liv, blir medveten om dina behov och tar steg att leva fullt ut. Ett liv där du är huvudperson, tar hand om dig, sätter gränser, är nyfiken, har goda relationer och visar känslor. Coaching mellan träffarna i vardagen med appen Viary.

Certified user Viary

Verktyg som förebygger och behandlar sömnproblem, oro, smärta, depression. Du övar att hantera stress som ingår i livet, minskar den du kan påverka, bryter mönster med kontroll, låg självkänsla, svartsjuka, destruktiva relationer, otrohet och försök att lösa andras problem. Förebygger återfall i gamla vanor med socker, tobak, alkohol, sex och köpberoende.

Erbjudande Terapi och Coaching, 45 min 995:- (ordinarie pris 1.200:-):

Lilla paketet, 3 samtal:

Testa personlig vägledning, metod och personkemi med kartläggning och förslag på upplägg.

Just nu: 1200:- per gång

Mellanpaketet, 5 samtal:

Personlig vägledning med action plan från tanke till handling.

Just nu: 1200:- per gång

Stora paketet, 10 samtal:

Personlig vägledning med verktyg som bryter mönster och förebygger återfall.

Just nu: 995:- per gång

Ledare: Åsa-Marie Sandelin

Mottagning: No 18 Office & Lounge, Birger Jarlsg 18 A, 3 tr, Stureplan

MON088054.JPG

Acceptance and Commitment Therapy, ACT

ACT går ut på att acceptera att livet ibland är svårt, där plågsamma känslor och tankar ingår som en naturlig del, men ändå göra det du tycker är värdefullt i ditt liv. I ACT får du lära dig acceptera det du inte kan påverka, välja det du vill göra och agera utifrån dina val. Du formulerar värderingar om vad som är viktigt för dig och strävar efter att leva enligt dem. Vi ger förslag på planering och upplägg när vi vet mer om dig och dina behov.

Så funkar det

Vi tillämpar en modell där valet av tjänster skräddarsys efter dina behov. Hos oss får du inspiration och förslag på hur du kan hantera din vardag i relationer, arbete, fritid och hälsa. Vi fokuserar på det område som du vill utveckla där du får verktyg för ökad närvaro och flexibilitet.

Kartläggning i fyra steg

Vi bildar oss en uppfattning om dig och din situation med utgångspunkt från frågorna: Vem är du? Vad är problemet, hur omfattande är det och vad har du gjort för att lösa det?

1. Vid första samtalet berättar du om din situation och önskat fokus i kontakten. Vi beskriver vårt arbetssätt och ger förslag på åtgärder.

2. Samtal med fokus på att kartlägga situationer i vardagen som skapar problem i ditt liv.

3. Fokus på aktuell situation i relationer, arbete, fritid, hälsa och hur du vill leva ditt liv.

4. Fjärde samtalet går vi igenom hur problem uppstår och vidmakthålls samt ger förslag på lämpligt upplägg. En del väljer här att gå vidare på egen hand medan andra går in i aktiv förändringsfas.

Kontakta oss pil2.png

Mottagning Stockholm

Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3

Stureplan, Stockholm

0709 74 57 11

Åsa-Marie Sandelin

Åsa-Marie Sandelin:

Leg. Arbetsterapeut,
Leg. Psykoterapeut,
cert. Schematerapeut handledare, specialiserad i mindfulnessbaserad KBT, ACT, DBT med psykoterapi, coaching, handledning, parterapi, stand up, för privatperson, företag, organisation.

Sperus mottagning: Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3. Stockholm

 © Sperus 2017