Sperus-logga.jpg

Sperus Stockholm

Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3

Stureplan, Stockholm

Telefon 0708-11 57 11

Mail asa-marie@sperus.se

sp10.jpg

Åsa-Marie Sandelin

Leg. Arbetsterapeut,

Leg. Psykoterapeut KBT,

cert. Schematerapeut handledare, specialiserad i ACT, Psykoterapi, parterapi, coaching, mindfulness, handledning.

Asa-Marie_9880-b.jpg

Utbildning:

Schematerapi för par, Integrative Behavioural Couple Therap (IBCT), Dialektisk beteendeterapi (DBT), ACT Brief Intervention,

Motiverande samtal (MI), Medicinsk Yoga, Fysisk aktivitet på recept (FaR), Mindfulness prakticum MBSR, MBRP, Cert. mobilappen Viary.

Certified user ViaryViary appsp9.jpg

Arbete:

Företagshälsovård, primärvård, 

psykiatri, behandlingshem, mode, inredning.

Asa-Marie_9880-b.jpg

Åsa-Marie Sandelin

Jag finns för dig som är nyfiken på psykologi för inspiration och personlig utveckling. Kanske vill du förändra mönster i relationer, arbete, livsstil, som begränsar ditt liv?

Vi fokuserar på hälsa, relationer, arbete och fritid. Där du utforskar hur du vill leva ditt liv och lär dig tekniker som bryter negativa mönster.

För mig är det viktigt att ta död på att kontakt med terapeut är ett tecken på svaghet och är tung, jobbig och allvarlig. Tvärtom kan det vara en väg för personlig utveckling.

Jag bemöter människor utifrån deras sårbarhet och målstyr med värme, humor och engagemang förankrad i tjänster baserade på KBT, ACT och Schematerapi.

I mitt arbete använder jag populärkultur där meditation, yoga och fysisk aktivitet är verktyg för psykologisk flexibilitet.

Jag är en nyfiken och glad person som söker äventyr i vardagen genom trummor, taekwondo, improvisationsteater, simning, löpning och kultur.

 

Kontakten anpassas efter behov med träffar på 30-90 min. Mötet sker traditionellt och via telefon, skype med coaching mellan träffarna med appen Viary. Välkommen!

Sperus mottagning: Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3. Stockholm

 © Sperus 2017