Sperus-logga.jpg

FAN2005723.JPG

Arbetsplats-yoga

Alla kan yoga! Oavsett ålder och fysik, tidigare erfarenhet och smidighet. Du kommer precis som du är, det finns inget tävlingsmoment i yogan utan du strävar efter att göra övningarna efter dina förutsättningar. Programmen består av medveten andningsträning, mjuka fysiska övningar, avslappning och meditation. Den medicinska yogan ger effekt på stress, blodtryck, smärta, sömn, hormonella obalanser m.m.

Yoga är en kraftfull metod för att skapa hälsa, fysiskt, mentalt och emotionellt. I grunden handlar medicinsk yoga om att gå förbi enskilda symtom och istället direkt fokusera på ditt centrala energisystem, för att förstärka din självläkande förmåga som finns inom dig. De övningar du arbetar med har till syfte att skapa balans i kropp och sinne. Medicinsk yoga utgår från dig och dina behov, vilket innebär att övningarna anpassas till dig oavsett hur stel och orörlig du känner dig går det alltid att utöva yoga. Övningarna genomförs individuellt eller i grupp på arbetsplatsen eller enligt annat önskemål.

Institutet för Medicinsk Yoga, IMY har utvecklat den medicinska yogan som testats vid svenska forskningsprojekt vid Karolinska Institutet och Danderyds sjukhus för hjärtproblem, stress, sömnproblem, högt blodtryck, smärta och vid rehabilitering av sjukskriven personal.

Den medicinska yogan kommer ur den klassiska Kundaliniyogan som är en ursprunglig yogaform med rötter inom den tantriska traditionen, det äldsta yogasystem människan känner till.

Vi ger förslag på planering och upplägg när vi vet mer om dig och dina behov.

Kontakta oss pil2.png

Mottagning Stockholm

Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3

Stureplan, Stockholm

0709 74 57 11

Åsa-Marie Sandelin

Åsa-Marie Sandelin:

Leg. Arbetsterapeut,
Leg. Psykoterapeut,
cert. Schematerapeut handledare, specialiserad i mindfulnessbaserad KBT, ACT, DBT med psykoterapi, coaching, handledning, parterapi, stand up, för privatperson, företag, organisation.

Sperus mottagning: Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3. Stockholm

 © Sperus 2017