Sperus-logga.jpg

Behandling

Våra tjänster baserade på KBT, Schematerapi, ACT kombinerat med Mindfulnesskurser från MBSR  och MBRP har vetenskapligt stöd för olika former av ohälsa med fokus att öka dina förutsättningar för ett liv med glädje och mening. 

Vi är legitimerade KBT psykoterapeuter,arbetsterapeut, trygga att hantera förändring vid psykoterapi, parterapi, Viary coaching, mindfulnesskurser, handledning, egenterapi där vi målstyr med värme och engagemang.

Vi skräddarsyr våra tjänster till privatpersoner, företag och andra verksamheter som är måna om hälsa och utveckling i mänskliga relationer. Vi hjälper dig genomföra förändring som gör skillnad för

dig, din hälsa, ditt liv och ger förslag på planering och upplägg när vi vet mer om dig och din situation.

När du har drabbats av sjukdom eller hamnat i en problematisk livssituation är det viktigt att träffa någon som kan ge hopp och ser möjligheter till förändring som gör skillnad för dig. Det gör att du kan finna lösningar och våga prova nya vägar för att leva ett liv med glädje och mening.

Du har kanske problem i din relation eller har hamnat i trassel i samband med en separation eller vårdnadstvist. Du kan ha kommit en bit in i livet där arbetslivet snart är över eller redan förbi och barnen inte längre är barn. Du lider kanske av ångest, depression eller känner dig otillräcklig som människa eller i din yrkesroll. Du kanske är ofrivillig singel, missbrukar arbete, sex, shopping, mat, träning, droger och känner dig känslomässigt avstängd och tom.

Med hjälp av mobilappen Viary kan du mäta dina framsteg och få coching av mellan träffarna. Att arbeta med sin personliga utveckling kan vara ett spännande sätt att se nya möjligheter som

hjälper dig att leva det liv som du vill leva. Du arbetar med det område som du vill utveckla och får verktyg som du kan testa i din vardag för ökad närvaro och psykologisk flexibilitet.

Vi ger förslag på planering och upplägg när vi vet mer om dig och dina behov.

Mottagning Stockholm

Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3

Stureplan, Stockholm

0709 74 57 11

Åsa-Marie Sandelin

Åsa-Marie Sandelin:

Leg. Arbetsterapeut,
Leg. Psykoterapeut,
cert. Schematerapeut handledare, specialiserad i mindfulnessbaserad KBT, ACT, DBT med psykoterapi, coaching, handledning, parterapi, stand up, för privatperson, företag, organisation.

Sperus mottagning: Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3. Stockholm

 © Sperus 2017