Sperus-logga.jpg

Stresshantering

Coaching - KBT, Schematerapi, ACT

Viary app

Motiverande samtal där du tar reda på hur du vill leva ditt liv, blir medveten om dina behov och tar steg att leva fullt ut. Ett liv där du är huvudperson, tar hand om dig, sätter gränser, är nyfiken, har goda relationer och visar känslor. Coaching mellan träffarna i vardagen med appen Viary.

Certified user Viary

Verktyg som förebygger och behandlar sömnproblem, oro, smärta, depression. Du övar att hantera stress som ingår i livet, minskar den du kan påverka, bryter mönster med kontroll, låg självkänsla, svartsjuka, destruktiva relationer, otrohet och försök att lösa andras problem. Förebygger återfall i gamla vanor med socker, tobak, alkohol, sex och köpberoende.

Erbjudande Coaching, 45 min (ordinarie pris 1.200:-):

Lilla paketet, 3 samtal:

Testa personlig vägledning, metod och personkemi med kartläggning och förslag på upplägg.

Just nu: 1200:- per gång

Mellanpaketet, 5 samtal:

Personlig vägledning med action plan från tanke till handling.

Just nu:1200:- per gång

Stora paketet, 10 samtal:

Personlig vägledning med verktyg som bryter mönster och förebygger återfall.

Just nu: 995:- per gång

Ledare: Åsa-Marie Sandelin

Mottagning: No 18 Office & Lounge, Birger Jarlsg 18 A, 3 tr, Stureplan

BA00469.JPG

Viary Coaching

För dig som vill bevara och utveckla dina relationer och förebygga eller förhindra ohälsa. Du kan ha mött nya utmaningar i livet och vill ha någon att bolla strategier och tankar med. Här finns möjlighet till mentorskap och coaching för balans i ditt privata och yrkesverksamma liv.

Du får inspiration och förslag på hur du kan hantera din vardag på ett mer funktionellt sätt inom områdena arbete, utbildning, relationer, fritid och hälsa. Du arbetar med det område som du vill utveckla och får verktyg som du får testa i din vardag för ökad närvaro och psykologisk flexibilitet.

Med hjälp av mobilappen Viary kan du mäta dina framsteg och få coaching av mellan träffarna. Att arbeta med personlig utveckling kan vara ett spännande sätt att se nya möjligheter som hjälper dig att leva det liv som du vill leva.

Vi är legitimerade KBT psykoterapeuter, arbetsterapeut, trygga att hantera förändring där vi målstyr med värme och engagemang.

Vi ger förslag på planering och upplägg när vi vet mer om dig och dina behov.

Kontakta mig pil2.png

Mottagning Stockholm

Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3

Stureplan, Stockholm

0709 74 57 11

Åsa-Marie Sandelin

Åsa-Marie Sandelin:

Leg. Arbetsterapeut,
Leg. Psykoterapeut,
cert. Schematerapeut handledare, specialiserad i mindfulnessbaserad KBT, ACT, DBT med psykoterapi, coaching, handledning, parterapi, stand up, för privatperson, företag, organisation.

Sperus mottagning: Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3. Stockholm

 © Sperus 2017