Sperus-logga.jpg

Stresshantering

Psykoterapi & Coaching - KBT, Schematerapi, ACT

Viary app

Motiverande samtal där du tar reda på hur du vill leva ditt liv, blir medveten om dina behov och tar steg att leva fullt ut. Ett liv där du är huvudperson, tar hand om dig, sätter gränser, är nyfiken, har goda relationer och visar känslor. Coaching mellan träffarna i vardagen med appen Viary.

Certified user Viary

Verktyg som förebygger och behandlar sömnproblem, oro, smärta, depression. Du övar att hantera stress som ingår i livet, minskar den du kan påverka, bryter mönster med kontroll, låg självkänsla, svartsjuka, destruktiva relationer, otrohet och försök att lösa andras problem. Förebygger återfall i gamla vanor med socker, tobak, alkohol, sex och köpberoende.

Erbjudande Terapi och Coaching, 45 min.

Lilla paketet, 3 samtal:

Testa personlig vägledning, metod och personkemi med kartläggning och förslag på upplägg.

Just nu: 1200:- per gång

Mellanpaketet, 5 samtal:

Personlig vägledning med action plan från tanke till handling.

Just nu: 1200: per gång

Stora paketet, 10 samtal:

Personlig vägledning med verktyg som bryter mönster och förebygger återfall.

Just nu: 995:- per gång

Ledare: Åsa-Marie Sandelin

Mottagning: No 18 Office & Lounge, Birger Jarlsg 18 A, 3 tr, Stureplan

Untitled.png

Egenterapi

För dig som studerar vid psykolog och psykoterapiprogram erbjuder vi egenterapi individuellt och i grupp i KBT, Schematerapi, ACT kombinerat med våra mindfulnesskurser i MBSR och MBRP. Du får gärna ta med dig din partner om ni vill utveckla er relation i parterpi där vi erbjuder både IBCT 

och Schematerapi. 

Med hjälp av mobilappen Viary kan du mäta dina framsteg och få coaching mellan träffarna av din terapeut. Att arbeta med personlig utveckling i egenterapi kan vara ett spännande sätt att se nya möjligheter som hjälper dig att leva det liv som du vill leva.

Vi är legitimerade KBT psykoterapeuter, arbetsterapeut, trygga att hantera förändring där vi målstyr med värme och engagemang. Vi ger förslag på planering och upplägg när vi vet mer om dig och dina behov.

Kontakta oss pil2.png

Mottagning Stockholm

Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3

Stureplan, Stockholm

0709 74 57 11

Åsa-Marie Sandelin

Åsa-Marie Sandelin:

Leg. Arbetsterapeut,
Leg. Psykoterapeut,
cert. Schematerapeut handledare, specialiserad i mindfulnessbaserad KBT, ACT, DBT med psykoterapi, coaching, handledning, parterapi, stand up, för privatperson, företag, organisation.

Sperus mottagning: Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3. Stockholm

 © Sperus 2017