Sperus-logga.jpg

MON005072.JPG

Exempel på problem

Livskris, Stress, Sömnproblem, Ångest, Depression, Tvång, Fobier, Smärta, Relations- problem. Beroende och missbruk – shopping, arbete, träning, spel, alkohol, porrsurfande.

De flesta människor visar inte hur de brottas med tankar och känslor. De håller masken och låtsas som ingenting och visar en stark och självständig fasad mot omgivningen.

För att orka med jobbiga känslor kanske de dricker för mycket, tar lugnande medel, gråter sig till söms, vänsterprasslar, gräver ner sig i arbete och lider i tysthet samtidigt som de får magsår. Dessa metoder fungerar i stunden men förvärrar sakta men säkert lidandet.

Sperus erbjuder psykoterapi, parterapi och kurser i Mindfulnessbaserad KBT för personlig utveckling och balans i livet med fokus att bryta mönster i relationer, arbete, livsstil, som skapar problem i ditt liv.

Mottagning Stockholm

Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3

Stureplan, Stockholm

0709 74 57 11

Åsa-Marie Sandelin

Åsa-Marie Sandelin:

Leg. Arbetsterapeut,
Leg. Psykoterapeut,
cert. Schematerapeut handledare, specialiserad i mindfulnessbaserad KBT, ACT, DBT med psykoterapi, coaching, handledning, parterapi, stand up, för privatperson, företag, organisation.

Sperus mottagning: Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3. Stockholm

 © Sperus 2017