Sperus-logga.jpg

fyr_TA00567.jpg

Handledning

För dig som arbetar, studerar vid psykolog och psykoterapiprogram eller går utbildning i någon av  modulerna i Schematerapi erbjuder vi handledning individuellt och i grupp anpassad efter behov och önskemål. Med hjälp av mobilappen Viary kan du mäta dina framsteg och få coaching mellan

handledningstillfällena.

Vi är legitimerade KBT psykoterapeuter, certifierad Schematerapi handledare med specialisering i ACT med bred kompetens som arbetsterapeut, trygga att handleda där vi målstyr med värme och engagemang.

Att arbeta med personlig utveckling i handledning kan vara ett spännande sätt att se nya möjligheter i din yrkesroll. Kanske vill ni införa KBT, Schematerapi, ACT och Mindfulness i er verksamhet efter att ha gått utbildning i detta. Vi ger klienthandledning för dig som arbetar med egna klienter med steg-1 utbildning eller vill bli certifierad Schematerapeut.

Vi ger förslag på planering och upplägg när vi vet mer om dig och dina behov.

Beträffande utredningsmetodik har vi erfarenheter från  flera olika områden som psykiatrisk sjukdom, neuropsykiatriska tillstånd och smärttillstånd. Vid handledning i arbetsgrupper hjälper vi till att utveckla och underhålla ett inspirerande teamarbete.

- Patientärenden

- Utredningsmetodik

- Teamarbete

Utveckling

Sperus ser möjligheter och begripliggör problem för utveckling av arbetsgrupper, företag och organisationer. Metoderna är liknande de som används då man begripliggör problemsituationer eller dilemman på individnivå, fast här anpassas de utifrån den aktuella organisationen och uppdraget.

Kontakta oss pil2.png

Mottagning Stockholm

Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3

Stureplan, Stockholm

0709 74 57 11

Åsa-Marie Sandelin

Åsa-Marie Sandelin:

Leg. Arbetsterapeut,
Leg. Psykoterapeut,
cert. Schematerapeut handledare, specialiserad i mindfulnessbaserad KBT, ACT, DBT med psykoterapi, coaching, handledning, parterapi, stand up, för privatperson, företag, organisation.

Sperus mottagning: Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3. Stockholm

 © Sperus 2017