Sperus-logga.jpg

Exempel på problem

LP00089.JPG

citat-red.png

Jag vill leva,

inte skämmas och känna skuld  citat-red.png

Kvinna 43 år, finansanalytiker

- Som barn trodde jag att det skulle få ett slut. Nu mitt i livet är jag fortfarande förtvivlad och olycklig. Jag känner mig begränsad i nästan alla sammanhang. Jag kan inte fortsätta skämmas över saker som jag inte har ansvar för. Varför känns det ändå som mitt fel? Jag har hela livet upplevt mig som fel, äcklig och dum. Jag har alltid varit ensam och isolerad även då jag är med andra. Jag känner mig annorlunda och utanför.

När jag vid kartläggningen hos terapeuten fick höra att jag gick och bar på saker som jag inte kunde ha förhindrat eller gjort något åt som barn och att det inte var för sent för mig att kunna leva ett bra liv trots det som har hänt, upplevde jag en längtan och lust att ta revansch på livet. Jag är nu beredd att kämpa för att sluta skada mig själv på olika sätt fysiskt och psykiskt. Jag har fått information om att det kan vara en tuff väg att jobba mot förändring, men inget kan vara tuffare än att fortsätta leva som jag gör nu och har gjort sedan det hände för länge sedan. Det här är inget liv utan ett sätt att försöka överleva genom att utplåna mig själv och försöka undvika det som inte går att sudda ut. Jag vill leva, inte skämmas och känna skuld. Kan det vara så att det inte är försent..?

Kontakta oss pil2.png

Mottagning Stockholm

Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3

Stureplan, Stockholm

0709 74 57 11

Åsa-Marie Sandelin

Åsa-Marie Sandelin:

Leg. Arbetsterapeut,
Leg. Psykoterapeut,
cert. Schematerapeut handledare, specialiserad i mindfulnessbaserad KBT, ACT, DBT med psykoterapi, coaching, handledning, parterapi, stand up, för privatperson, företag, organisation.

Sperus mottagning: Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3. Stockholm

 © Sperus 2017