Sperus-logga.jpg

Exempel på problem

MON043010.JPG

citat-red.png

Det har varit jobbigt att skiljas

och vi har varit taskiga mot varandra  citat-red.png

Man 46 år, arkitekt

– Jag vill nog inte kalla mig deprimerad utan säger hellre att jag har mått dåligt då och då. Men allt eskalerade när jag skilde mig, även om jag haft problem förut också. Jag ramlade ner i ett svart hål och kände inte igen mig. Till och med barnen, som just hade börjat skolan, reagerade.

Jag orkade inte prata och satt nog mest framför teven även om jag fixade allt praktiskt. Ändå var det just de som fick mig att hålla ihop. Att vi hade en vardag, aktiviteter att passa. Jag tycker inte att jag dricker för mycket, men det är klart att jag nog har unnat mig både whisky och konjak rätt ofta under det här året och så har jag varit jäkligt förbannad. Mitt ex tvingade med mig på samtal hos en psykoterapeut. Ibland har det varit bra, ibland dåligt och jag pendlar i vad jag tycker. Jag vet inte om jag håller med om att jag haft en depression bara för att jag går i terapi nu. Det är jobbigt att skiljas och vi har varit taskiga mot varandra, jag mer än hon, det kan jag väl erkänna.

Kontakta oss pil2.png

Mottagning Stockholm

Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3

Stureplan, Stockholm

0709 74 57 11

Åsa-Marie Sandelin

Åsa-Marie Sandelin:

Leg. Arbetsterapeut,
Leg. Psykoterapeut,
cert. Schematerapeut handledare, specialiserad i mindfulnessbaserad KBT, ACT, DBT med psykoterapi, coaching, handledning, parterapi, stand up, för privatperson, företag, organisation.

Sperus mottagning: Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3. Stockholm

 © Sperus 2017