Sperus-logga.jpg

Exempel på problem

DP1767802.JPG

citat-red.png

Eftersom jag är en offentlig person

hade jag uteslutit möjligheten att söka hjälp  citat-red.png

Man 52 år, finansbranschen

- Jag hade kommit till en punkt i livet där jag kände mig snärjd. Jag saknade något. Kände mig irriterad, trött och tom. Började arbeta mer även på fritid och helger då vi hade mycket på jobbet. Trots framgång och uppskattning kändes det som att jag famlade i tillvaron. Provade till och med på att ha en liten affär på sidan av mitt förhållande vilket närmaste försämrade mitt mående. Tankar på att inte vilja eller orka leva längre blev allt vanligare och då jag kopplade av någon gång började jag dricka för mycket.

Eftersom jag är en offentlig person hade jag uteslutit möjligheten att söka hjälp. Hittade en psykoterapi mottagning som passade mig via en bekant. Nu har jag gått i för mig individuellt anpassad behandling sedan fyra månader och jag har redan fått nya sätt att hantera min vardag. Jag ser nya möjligheter och är på väg mot mitt liv som jag tappade bort någonstans tidigare på vägen.

Kontakta oss pil2.png

Mottagning Stockholm

Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3

Stureplan, Stockholm

0709 74 57 11

Åsa-Marie Sandelin

Åsa-Marie Sandelin:

Leg. Arbetsterapeut,
Leg. Psykoterapeut,
cert. Schematerapeut handledare, specialiserad i mindfulnessbaserad KBT, ACT, DBT med psykoterapi, coaching, handledning, parterapi, stand up, för privatperson, företag, organisation.

Sperus mottagning: Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3. Stockholm

 © Sperus 2017