Sperus-logga.jpg

Stresshantering

Viary app

Kom i form med KBT-Yoga-Meditation i träningsprogram av forskare. Stresshantering som förebygger återfall i ångest, depression, missbruk. Verktyg som bryter reaktiva mönster med kontroll, prestation, låg självkänsla, irritation, svartsjuka och medberoende. Kursen räknas som friskvård & rehabilitering av arbetsgivare.

Stresshantering i 8-veckors program med meditation, yoga, KBT av forskare som förebygger och behandlar sömnbrist, oro, smärta, depression. Gruppträning med kroppskännedom varvat med föreläsning. Du övar mellan passen i vardagen appen Viary.

Träning för reflektion och återhämtning med erbjudande att ta reda på hur du vill leva ditt liv, bli medveten om dina behov och tar steg att leva fullt ut. Ett liv där du är huvudperson, tar hand om dig, sätter gränser, är nyfiken, har goda relationer och visar känslor. Du tränar mellan passen i vardagen för psykologisk flexibilitet.

Du övar hantera stress som ingår i livet, minskar den du kan påverka, bryter mönster med kontroll, låg självkänsla, svartsjuka, destruktiva relationer, otrohet och försök att lösa andras problem. Förebygger återfall i gamla vanor med socker, tobak, alkohol, sex och köpberoende.

Passar dig som vill ändra riktning eller lever nära anhörig med funktionshinder, sjukdom, missbruk med anpassning på bekostnad av dina behov. Du lär dig acceptans, självrespekt, impulskontroll som hjälper dig möta utmaningar på ett nytt sätt.

Atlet - funktionshindrad tränar tillsammans oavsett erfarenhet, ålder, kondition i kläder vi bär för dagen kostym, myskläder, dräkt.

Mindfulness är en metod för närvaro i din kropp, dina relationer, ditt liv utan att värdera och döma. Medvetenhet om tankar, känslor, kropp ger frihet att agera enligt dina värderingar.

I KBT, Schematerapi, ACT används medveten närvaro för fokus här och nu.

Anmälan: asa-marie@sperus.se

Certified user Viary

Träningen följer manual från beprövad forskning i programmen:

Mindfulness Based Stress Reduction av Jon Kabat-Zinn.

Mindfulness Based Relapse Prevention av Sarah Bowen, Alan Marlatt.

Du tränar själv med appen Viary mellan träffarna.

Priser :

8 träningspass och miniretreat i tystnad:

Pris: 7.990 exkl moms.

Ledare: Åsa-Marie Sandelin.


LS00031.JPG

Mottagning Stockholm

Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3

Stureplan, Stockholm

0709 74 57 11

Åsa-Marie Sandelin

Åsa-Marie Sandelin:

Leg. Arbetsterapeut,
Leg. Psykoterapeut,
cert. Schematerapeut handledare, specialiserad i mindfulnessbaserad KBT, ACT, DBT med psykoterapi, coaching, handledning, parterapi, stand up, för privatperson, företag, organisation.

Aktuella kurser

pil.png  Mindfulnessträning kurs

- Meditation, Yoga, KBT

pil.png  Psykoterapi, coaching

- KBT, Schematerapi, ACT

pil.png  Parterapi

- KBT, Schematerapi, ACT, IBCT

Övrigt

pil.png  Om Åsa-Marie Sandelin

pil.png  Kontakta oss

pil.png  Litteraturtips & Länkar

Övningar

Många som har gått kursen upplever att de haft stor hjälp av det de lärt sig för att leva ett liv i större närvaro med förmåga att hantera vardagens stress.

1. Tips när du övar närvaro

2. Andrum SOBER

3. Introduktion Bodyscan

4. Bodyscan

5. Sittande meditation

6. Yoga

Ledare:

Åsa-Marie Sandelin

Åsa-Marie Sandelin:

Leg. Arbetsterapeut,
Leg. Psykoterapeut,
Arbetar med Mindfulnessbaserad KBT inom ramen för psykoterapi och parterapi med individer och grupper.

Ola Lundström

Ola Lundström:

Ola har över 30 års erfarenhet av meditation och mindfulness och är verksam inom Stockholms Buddhistcenter. Ola är en erfaren och kunnig lärare och coachar individer, grupper och företag i mindfulnessträning och utbildar instruktörer inom Mindfulness-center, grundat av Ola Schenström.

Ola Lundström

Johanna Holmdahl:

Leg. Psykolog/
organisationskonsult, arbetar till vardags med mindfulness inom ramen för psykoterapibehandlingar med individer och par.

Sperus mottagning: Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3. Stockholm

 © Sperus 2017

Psykoterapi Coaching Parterapi - KBT, Schematerapi, ACT