Sperus-logga.jpg

gitarr_MEE04769.jpg

Personlig utveckling

För dig som vill bevara och utveckla dina relationer och förebygga eller förhindra ohälsa. Du kan ha mött nya utmaningar i livet och vill ha någon att bolla strategier och tankar med. Här finns möjlighet till mentorskap eller coaching för balans i ditt privata och yrkesverksamma liv.

Du får inspiration och förslag på hur du ska hantera din vardag i arbete, utbildning, relationer, fritid och hälsa. Du arbetar med det område som du vill utveckla och får verktyg som du får testa i din vardag för ökad närvaro och psykologisk flexibilitet.

Med hjälp av mobilappen Viary kan du mäta dina framsteg och få coaching mellan träffarna. Att arbeta med personlig utveckling kan vara ett spännande sätt att se nya möjligheter som hjälper dig att leva det liv som du vill leva.

Vi är legitimerade KBT psykoterapeuter, arbetsterapeut, trygga att hantera förändring där vi målstyr med värme och engagemang.

Vi ger förslag på planering och upplägg när vi vet mer om dig och dina behov.

Kontakta oss pil2.png

Mottagning Stockholm

Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3

Stureplan, Stockholm

0709 74 57 11

Åsa-Marie Sandelin

Åsa-Marie Sandelin:

Leg. Arbetsterapeut,
Leg. Psykoterapeut,
cert. Schematerapeut handledare, specialiserad i mindfulnessbaserad KBT, ACT, DBT med psykoterapi, coaching, handledning, parterapi, stand up, för privatperson, företag, organisation.

Sperus mottagning: Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3. Stockholm

 © Sperus 2017