Sperus-logga.jpg

TA00940.JPG

Psykoterapi

Faller du ofta in i gamla livsmönster där du har svårt att kontrollera känslor och impulser, har höga krav på dig själv att lyckas och duga inför andra, fastnar i destruktiva relationer, är rädd att bli avvisad och lämnad av vänner och partners, känner svartsjuka, är självanklagande, plågas av skam och skuldkänslor, bestraffar dig själv, känner dig likgiltig och tom.

Vi erbjuder psykoterapi för dig som vill utvecklas och få balans i livet. Du kan ha mött nya utmaningar och vill ha en trygg opartisk person som hjälper dig att genomföra en förändring som gör skillnad för dig, din hälsa, ditt liv.

Vi är legitimerade KBT psykoterapeuter, arbetsterapeut, trygga att hantera förändring vid psykoterapi, parterapi, Viary coaching, mindfulnesskurser, handledning, egenterapi där vi målstyr med värme och engagemang.

Våra tjänster baserade på KBT, Schematerapi, ACT kombinerat med Mindfulnesskurser från MBSR och MBRP har vetenskapligt stöd för olika former av ohälsa med fokus att öka dina förutsättningar för ett liv med glädje och mening.

Hos oss får du inspiration och förslag på hur du kan hantera din vardag i relationer, hälsa, arbete, utbildning och fritid. Du arbetar med det område som du vill utveckla och får verktyg som du kan testa i din vardag för ökad närvaro och flexibilitet.

Med hjälp av mobilappen Viary kan du mäta dina framsteg och få coaching av din terapeut mellan träffarna. Att arbeta med sin personliga utveckling i psykoterapi kan vara ett spännande sätt att se nya möjligheter som hjälper dig att leva det liv som du vill leva.

Psykoterapi & Coaching - KBT, Schematerapi, ACT

Viary app

Motiverande samtal där du tar reda på hur du vill leva ditt liv, blir medveten om dina behov och tar steg att leva fullt ut. Ett liv där du är huvudperson, tar hand om dig, sätter gränser, är nyfiken, har goda relationer och visar känslor. Coaching mellan träffarna i vardagen med appen Viary.

Certified user Viary

Verktyg som förebygger och behandlar sömnproblem, oro, smärta, depression. Du övar att hantera stress som ingår i livet, minskar den du kan påverka, bryter mönster med kontroll, låg självkänsla, svartsjuka, destruktiva relationer, otrohet och försök att lösa andras problem. Förebygger återfall i gamla vanor med socker, tobak, alkohol, sex och köpberoende.

Stresshantering

Erbjudande Terapi och Coaching, 45 min 1200:-

Lilla paketet, 1-5 samtal:

Testa personlig vägledning, metod, personkemi med kartläggning och förslag på upplägg.

Just nu: 1200:- per gång

Mellanpaketet, 5 samtal:

Motiverande samtal med verktyg för förändring och action plan från tanke till handling.  

Just nu: 1200:- per gång

Stora paketet, 10 samtal:

Personlig vägledning med verktyg som bryter mönster och förebygger återfall i gamla vanor.

Just nu: 995:- per gång

Ledare: Åsa-Marie Sandelin

Mottagning: No 18 Office & Lounge, Birger Jarlsg 18 A, 3 tr, Stureplan

Egenterapi

För dig som studerar vid psykolog och psykoterapiprogram erbjuder vi egenterapi individuellt och i grupp i KBT, Schematerapi, ACT kombinerat med våra mindfulnesskurser i MBSR och MBRP. Du får gärna ta med dig din partner om ni vill utveckla er relation i parterpi där vi erbjuder både IBCT 

och Schematerapi. 

Med hjälp av mobilappen Viary kan du mäta dina framsteg och få coaching mellan träffarna av din terapeut. Att arbeta med personlig utveckling i egenterapi kan vara ett spännande sätt att se nya möjligheter som hjälper dig att leva det liv som du vill leva.

Vi är legitimerade KBT psykoterapeuter, arbetsterapeut, trygga att hantera förändring där vi målstyr med värme och engagemang. Vi ger förslag på planering och upplägg när vi vet mer om dig och dina behov.

LS00031.JPG

Mindfulnessbaserad återfallsprevention, 8-veckors träning  Meditation-Yoga-KBT i programmet Mindfulness Based Relapse Prevention av forskare

Gruppträning i kroppskännedom i öppen grupp med tekniker hur du bryter reaktiva mönster som skapar stress i vardagen.


Erbjudande: Gå 4 eller 8 gånger i öppen grupp de datum och tider som passar dig! Kursen räknas som friskvård av arbetsgivare.
Anmäl tid & datum till asa-marie@sperus.se

Stresshantering i 8-veckors program med meditation, yoga, KBT av forskare som förebygger och behandlar sömnbrist, oro, smärta, depression. Gruppträning med kroppskännedom varvat med föreläsning. Du övar mellan passen i vardagen appen Viary.

Träning för reflektion och återhämtning med erbjudande att ta reda på hur du vill leva ditt liv, bli medveten om dina behov och tar steg att leva fullt ut. Ett liv där du är huvudperson, tar hand om dig, sätter gränser, är nyfiken, har goda relationer och visar känslor. Du tränar mellan passen i vardagen för psykologisk flexibilitet.

Du övar hantera stress som ingår i livet, minskar den du kan påverka, bryter mönster med kontroll, låg självkänsla, svartsjuka, destruktiva relationer, otrohet och försök att lösa andras problem. Förebygger återfall i gamla vanor med socker, tobak, alkohol, sex och köpberoende.

Passar dig som vill ändra riktning eller lever nära anhörig med funktionshinder, sjukdom, missbruk med anpassning på bekostnad av dina behov. Du lär dig acceptans, självrespekt, impulskontroll som hjälper dig möta utmaningar på ett nytt sätt.

Atlet - funktionshindrad tränar tillsammans oavsett erfarenhet, ålder, kondition i kläder vi bär för dagen kostym, myskläder, dräkt.

Mindfulness är en metod för närvaro i din kropp, dina relationer, ditt liv utan att värdera och döma. Medvetenhet om tankar, känslor, kropp ger frihet att agera enligt dina värderingar.

I KBT, Schematerapi, ACT används medveten närvaro för fokus här och nu.

Certified user Viary

Träningen följer manual från beprövad forskning i programmen:

Mindfulness Based Stress Reduction av Jon Kabat-Zinn.

Mindfulness Based Relapse Prevention av Sarah Bowen, Alan Marlatt.

Du tränar själv med appen Viary mellan träffarna.

Priser och datum:

8 träningspass och miniretreat i tystnad:

Pris: 7.990 exkl moms.

Ledare: Åsa-Marie Sandelin.

Mottagning Stockholm

Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3

Stureplan, Stockholm

0709 74 57 11

Åsa-Marie Sandelin

Åsa-Marie Sandelin:

Leg. Arbetsterapeut,
Leg. Psykoterapeut,
cert. Schematerapeut handledare, specialiserad i mindfulnessbaserad KBT, ACT, DBT med psykoterapi, coaching, handledning, parterapi, stand up, för privatperson, företag, organisation.

Sperus mottagning: Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3. Stockholm

 © Sperus 2017