Sperus-logga.jpg

Stresshantering

Psykoterapi & Coaching - KBT, Schematerapi, ACT

Viary app

Motiverande samtal där du tar reda på hur du vill leva ditt liv, blir medveten om dina behov och tar steg att leva fullt ut. Ett liv där du är huvudperson, tar hand om dig, sätter gränser, är nyfiken, har goda relationer och visar känslor. Coaching mellan träffarna i vardagen med appen Viary.

Certified user Viary

Verktyg som förebygger och behandlar sömnproblem, oro, smärta, depression. Du övar att hantera stress som ingår i livet, minskar den du kan påverka, bryter mönster med kontroll, låg självkänsla, svartsjuka, destruktiva relationer, otrohet och försök att lösa andras problem. Förebygger återfall i gamla vanor med socker, tobak, alkohol, sex och köpberoende.

Erbjudande Terapi och Coaching, 45 min 995:- (ordinarie pris 1.200:-):

Lilla paketet, 3 samtal:

Testa personlig vägledning, metod och personkemi med kartläggning och förslag på upplägg.

Just nu: 1200:- per gång

Mellanpaketet, 5 samtal:

Personlig vägledning med action plan från tanke till handling.

Just nu: 1200:- per gång

Stora paketet, 10 samtal:

Personlig vägledning med verktyg som bryter mönster och förebygger återfall.

Just nu: 1200:- per gång

Ledare: Åsa-Marie Sandelin

Mottagning: No 18 Office & Lounge, Birger Jarlsg 18 A, 3 tr, Stureplan

MON062047.JPG

Schematerapi

Faller du ofta in i gamla livsmönster där du får svårt att kontrollera känslor och impulser, har höga krav på dig själv, fastnar i destruktiva relationer, rädd att bli lämnad, hård mot dig själv, känner dig likgiltig och tom?

Vi erbjuder schematerapi för dig som vill utvecklas och få balans i livet. Du kan ha mött nya utmaningar och vill ha en trygg opartisk person som hjälper dig att genomföra en förändring som gör skillnad för dig, din hälsa, ditt liv.

Hos oss får du inspiration och förslag på hur du kan hantera din vardag i relationer, hälsa, arbete och fritid. Du arbetar med det område du vill utveckla och får verktyg som du kan testa i din vardag för ökad närvaro och flexibilitet.

Vi är legitimerade KBT psykoterapeuter, cert schematerapeuter, cert schematerapihandledare,

arbetsterapeut, trygga att hantera förändring där vi målstyr med värme och engagemang.

Schematerapi utgår från att alla har grundläggande känslomässiga behov som behöver tillgodoses under uppväxten för att man ska utvecklas till en trygg individ. När det inte har blivit så har man hanterat det så gott man har kunnat. Man har lärt in mönster, scheman om hur man uppfattar sig själv och sin omvärld. Under livet har man fortsatt att använda sig av sina invanda sätt för att minska sitt lidande.

I terapin kartläggs återkommande problem och vilka behov som behöver uppmärksammas. Genom att lära sig hur man bemöter sina behov ökar möjligheterna att uttrycka och tillgodose dessa i livet utanför terapin. Till skillnad från traditionell KBT har schematerapi ett större fokus på barndomserfarenheter.

Med hjälp av mobilappen Viary kan du mäta dina framsteg och få coaching av din terapeut mellan träffarna. Att arbeta med sin personliga utveckling i psykoterapi kan vara ett spännande sätt att se nya möjligheter som hjälper dig leva det liv du vill leva.

Kontakta oss pil2.png

Mottagning Stockholm

Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3

Stureplan, Stockholm

0709 74 57 11

Åsa-Marie Sandelin

Åsa-Marie Sandelin:

Leg. Arbetsterapeut,
Leg. Psykoterapeut,
cert. Schematerapeut handledare, specialiserad i mindfulnessbaserad KBT, ACT, DBT med psykoterapi, coaching, handledning, parterapi, stand up, för privatperson, företag, organisation.

Sperus mottagning: Birger Jarlsgatan 18 A, vån 3. Stockholm

 © Sperus 2017